Deur schilderen subsidie

De deur van je huis is heel bepalend voor de rest van het uiterlijk. Het is het punt waar je binnenkomt en wanneer het welkom mooi is, zal het met de rest van je woning ook wel goed zitten. De deur van je huis heeft echter flink te lijden door de invloed van weer en wind. Ook ‘niet standaard afgelakte’ binnendeuren (denk aan Svedex deuren die wel standaard afgelakt zijn en geen onderhoud nodig hebben) moet je om de zoveel jaar opnieuw verven; vooral als er thuis mensen roken.

Schilder inhuren?

Als je van plan bent om een schilder in te huren voor het verven van je buitendeur en de binnendeuren kun je maar beter eerst uitzoeken of je hierop kunt besparen. We hebben uitgezocht welke (subsidie)regelingen er in 2019 van toepassing zijn en hebben deze hieronder voor je opgesomd:

  1. verlaagd BTW-tarief (9%)
  2. winterschilder
  3. subsidie voor monumenten
  4. eventuele subsidie van de gemeente

Kosten deuren schilderen 2019

Wat ben je ongeveer kwijt voor het laten verven van een gemiddelde trap door de vakman? De kosten staan in de volgende tabel:

Werkzaamheden Prijs per eenheid
Deuren schilderen €50 – €135 per deur

Wil je precies weten wat jouw opdracht gaat kosten? Dan kun je het beste meerdere offertes opvragen bij schildersbedrijven in jouw regio. Dat kan met onze offerte service. Gratis en vrijblijvend!

Toch overlaten aan de vakman?

Benader dan vandaag nog gratis en vrijblijvend meerdere schildersbedrijven en vergelijk het aanbod. Door de prijzen van deze vakmannen te vergelijken en te kiezen voor de beste deal kun je besparen op jouw klus.