Subsidie winterschilder 2019

Je huis schilderen is een klus die je maar het beste kan uitbesteden. De meeste mensen laten schilderswerkzaamheden in de zomermaanden uitvoeren. De schilder heeft op dat moment topdrukte. De winterperiode is voor een schilder een lastige tijd mede dankzij het weer. Om toch opdrachten binnen te halen komt de schilder in deze periode voor een lager tarief bij je langs.

De winterschilder is er van: 15 oktober t/m 15 maart.

Tot 25% goedkoper

Huur je een winterschilder in, dan weet je zeker dat jouw schilderwerk wordt gedaan door een vakman. De werkzaamheden worden echter wel tegen een aanmerkelijk lager tarief uitgevoerd. Hoeveel jouw winst is door het inhuren van de winterschilder staat niet echt vast. Dat komt doordat een schilder zelf jouw voordeel mag bepalen. Veel schilders geven in de wintermaanden een korting op hun schilderwerk. Je betaalt dan bijvoorbeeld een percentage oplopend tot wel 25% minder voor het arbeidsloon. Dat voordeel is mooi meegenomen natuurlijk.

De subsidie?

Hoe zit het dan met de subsidie winterschilder? Er is standaard geen schilder subsidie, maar is in dit geval de BTW-regeling ook van kracht. De winterschilder is eigenlijk niks anders dan een mooie benaming voor het inhuren van een schilder met korting in een bepaalde periode van het jaar.

Toch overlaten aan de vakman?

Benader dan vandaag nog gratis en vrijblijvend meerdere schildersbedrijven en vergelijk het aanbod. Door de prijzen van deze vakmannen te vergelijken en te kiezen voor de beste deal kun je besparen op jouw klus.