Trap schilderen subsidie

Van alle plekken in jouw huis heeft de trap nog wel het meeste te lijden. Je loopt meerdere malen per dag de trap op, en daarbij stoot je de verf van het houtwerk af. Bovendien schuurt door het lopen de bovenlaag van de treden steeds een beetje verder weg. Wanneer jouw trap er letterlijk afgetrapt uit ziet is het dan ook een goed idee om deze te schilderen.

Schilder inhuren?

Als je van plan bent om een schilder in te huren voor het verven van je trap kun je maar beter eerst uitzoeken of je hierop kunt besparen. We hebben uitgezocht welke regelingen er in 2019 van toepassing zijn en hebben deze hieronder voor je opgesomd:

  1. verlaagd BTW-tarief (9%)
  2. winterschilder
  3. subsidie voor monumenten
  4. eventuele subsidie van de gemeente

Kosten trap schilderen 2019

Wat ben je ongeveer kwijt voor het laten verven van een gemiddelde trap door de vakman? De kosten staan in de volgende tabel:

Werkzaamheden Prijs per eenheid
Trap schilderen €250 – €750

Wil je precies weten wat jouw opdracht gaat kosten? Dan kun je het beste meerdere offertes opvragen bij schildersbedrijven in jouw regio. Dat kan met onze offerte service. Gratis en vrijblijvend!

Toch overlaten aan de vakman?

Benader dan vandaag nog gratis en vrijblijvend meerdere schildersbedrijven en vergelijk het aanbod. Door de prijzen van deze vakmannen te vergelijken en te kiezen voor de beste deal kun je besparen op jouw klus.